Szakmai kollégium - Intézményvezetők találkozója

Nyomtatás
2015. március 16 - Bajzát Rafael

Az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye 13 olyan intézménnyel van kapcsolatban, ami a város fenntartásában működik. Az EKVI kezdeményezésére ezeknek az intézményeknek, illetve a város vezetőinek szerveztek találkozót.  A szakkollégium jellegű rendezvényen Bodnár Gábor igazgató köszöntötte a vendégeket. Bemutatta az EKVI vezetését: Ficzere György általános igazgató helyettest, Balázs Helga gazdasági és Szabó László műszaki igazgató helyettest, majd ismertette az EKVI tevékenységét és 2015-ös feladatait. - Mi vagyunk mindenkiért, nem pedig mások mi értünk- kezdte előadását Bodnár Gábor..Összesen 236 fővel dolgozunk  51 szolgáltatási helyen. A költségvetésünk az intézményekkel együtt 5 milliárd 140 millió forint. Szeretnénk ha a város intézményvezetői megismernék egymás munkáját, tevékenységét, eredményeit.

 A városvezetést Habis László polgármester, Martonné Adler Ildikó és Rázsi Botond alpolgármesterek, valamint Dr . Kovács Luca  jegyző képviselte az első alkalommal életre hívott megbeszélésen. Habis László vázolta a városfejlesztési terveket és a költségvetés szigorú végrehajtását kérte az intézmények vezetőitől. Arra kérte a vezetőket, hogy időben jelezzék a felmerülő gondokat és szakmai egyeztetés után szülessenek előremutató közös megoldások.

Az eseményen az intézmények vezetői  bemutatták intézményül eredményeit, gondjait, az idei évre vonatkozó terveiket. A szakkollégiumi ülésen megállapodás született, hogy a jövőben különböző helyszíneken további rendezvényeken találkoznak az intézmények vezetői. A cél a minőségi közszolgáltatás biztosítása Eger városában.

FOTÓ: NEMES RÓBERT

 

Joomla Business Templates by template joomla